Könyv Gasztronómia Szakácskönyvek Általános konyhaművészet, szakácsművészet konyhaművészet szakácsművészet
Hosszú évek óta fogyasztják, és közkedveltségük egyre növekszik az ízletes, szaftos hamburgereknek. Nemrég még csak hamburgerzsemléből, húspogácsából és egy salátalevélből álltak. Olyan új hozzávalókkal, mint a gorgonzola, a szkampi vagy a szejtán, az egyszerű töltött zsemléből igazi kulináris ízélmény válik, ám az ilyen burgerekbe nem lehet minden sarkon belebotlani. De semmi baj, hisz ezeket saját magunk is elkészíthetjük. Olvasóink nemcsak a klasszikus húsos, hanem a halas, a vegetáriánus és vegán burgereket, valamint a különleges változatokat is megismerhetik. A tartalomból A hamburgerről általában Klasszikus és nem bonyolult, húsos változatok Egyszerűen finom - hallal és a tenger gyümölcseivel Vegetáriánus és vegán burgerek Különleges és ínyenc burgerek Mártások, köretek
Írd be a könyv címét vagy szerzőjét a keresőmezőbe, és nem csak saját adatbázisunkban, hanem számos további könyvesbolt és antikvárium kínálatában azonnal megkeressük neked!